ceasuri replica

2019 Uimitoare Omega Seamaster Diver 300m ceasuri de oțel

  • Actualul Seamaster Diver 300M al lui Omega este unul dintre cele mai puternice noi produse oferite de ceasuri de mână de vârf pentru anul 2019. Inițial lansat în timpul erei Jean-Claude Biver din Omega în 1993, Seamaster este astăzi un model cu adevărat iconic pentru Omega. La acea vreme, la începutul anilor 1900, a fost menită să reafirme relevanța lui Omega, dar și un etos distinctiv al designului. De altfel, Seamaster 300M nu ar trebui să arate ca Rolex Submariner – care la acea vreme arătau zeci și zeci de ceasuri false. Replica Omega intenționează să fie mai mult decât Rolex, dorea să fie ceva complet diferit și remarcabil în abordarea sa pentru o piesă de lux de secol XX.ceasuri replica
    Este esențial să vorbim despre designul original Seamaster 300M deoarece noile modele actualizate pentru anul 2019 celebrează acele valori și estetici fundamentale care au făcut ca originalul să fie atât de popular. 2019 nu este același lucru cu anul 1993 pentru industria de ceasuri, dar 25 de ani mai târziu, trebuie să spun că putem fi de acord că gusturile moderne de ceas nu s-au schimbat atât de mult. Aș fi dezbătut că epoca modernă a ceasurilor de lux a început cu claritate în anii 1990.
    Unul dintre elementele de design cele mai iconice ale replicii Omega Seamaster 300M este supapa manuală de eliberare a heliului localizată la ora 10 pe carcasă. Nu pot spune de ce falsul Omega a ales o supapă de eliberare manuală versus automată a heliului într-un moment în care supapele automate au fost ușor de proiectat.
    Cu toate acestea, nu sunt sigur, dar cred că Omega a produs în continuu cel puțin o formă de Seamaster 300M în ultimii 25 de ani. Nu uitati ca Omega a adaugat chiar si cateva linii de supraveghere a scufundarilor la colectia Seamaster de-a lungul anilor, incluzand dresserul Seamaster Planet Ocean si stilul de epoca Seamaster 300.
    În ceea ce mă privește, selectorul Seamaster 300M cu mâinile distinctive și marcajele de oră este un design care a îmbătrânit bine. Recunosc că atunci când am învățat de curând despre designul de mult timp nu a făcut prea multe pentru mine. A trebuit ani de zile să privim la alți dirijori de sport pentru a aprecia că Omega a făcut ceva cu puterea durabilă a unui submarin – dar cu o simțire mai contemporană și mai activă.
    Totul despre modelul Seamaster 300M este nou pentru anul 2019 și pentru obiectivul acestui articol mă voi concentra pe oțel (sau mai ales pe modele de oțel). Omega replica ceasuri a produs totuși un număr echitabil de modele din oțel cu două tonuri și 18k Sedna (trandafir) sau din aur galben. Aceste modele Seamaster 300M cu două tonuri sunt cu adevărat minunate, dar includ o creștere destul de abruptă a prețurilor, care ia mult în urma distracției cu adevărat înaltă valoare a modelelor Seamaster 300M în întregime din oțel.
    Pentru a asigura corectarea tuturor detaliilor ceasurilor Seamaster 300M, să începem să privim mișcarea. Este de la sine înțeles că Omega a inclus modelul Seamaster 300M în familia sa de ceasuri Master Chronometer, ceea ce înseamnă că include o mașină certificată METAS „Co-Axial Master Chronometer”. În plus, Omega ne arată că regulile noi spunând că ceasurile de pe scafandru ar trebui să aibă puncte luminoase la toți markerii de 12 ore.