ceasuri replica

2020 Tudor negru popular la nivel mondial

 

Știm că în colecțiile de ceasuri, ceasurile antice Rolex se află într-o perioadă cu prețuri bune la licitație și în creștere a valorilor de piață secundare. Drept urmare, în timp ce oamenilor le place aspectul unui ceas cu instrumente de modă veche, prețul actual este limitat pentru multe persoane. Din fericire, Tudor, compania soră a lui Rolex, a sărit pe bandband10 cu un ceas de dive foarte retro, care respectă standardele moderne. Să ne uităm la detaliile de aici.
Noul Tudor Black Bay Fifty-Eight include o carcasă din oțel inoxidabil, care nu numai că are dimensiuni mai mici, cu 39 mm în diametru, dar și mai slabă cu doar 11,9 mm grosime. Aceste noi proporții în jos se încadrează perfect în stilul retro, deoarece ceasurile de epocă sunt de obicei mult mai mici decât omologii moderni din ziua de azi. Fie pentru bărbații care favorizează dimensiuni mai restrânse, fie pentru doamnele care sunt pe piață pentru ceasuri de scufundare grozave, această nouă dimensiune este potrivită pe atât de multe niveluri.
Un alt mare desen al noului ceas de scufundare Tudor Black Bay Fifty-Eight este noua mișcare de fabricație pe care o desfășoară. Tudor Caliber MT5402 este o nouă mișcare automată construită pentru caseta Tudor. Se alătură celorlalte calibre interne ale lui Tudor – primul care a fost dezvăluit în 2015 pentru Pelagos.
Subliniază vibrația de epocă a Black Bay Fifty-Eight este cadranul cu cupole negre dotat cu aur înconjurat pe indicatoarele luminescente de ore, mâinile centrale de aur, piesa de aur de un minut și textul auriu. În afară de aceasta, există și detalii de aur pe luneta rotativă unidirecțională de scufundare neagră, ca submarinul tipic. Caracteristici ale ceasurilor de la Black Bay, noul model Tudor Fifty-Eight include, de asemenea, mâinile în stilul fulgului de zăpadă de la sfârșitul anilor 1960 și o coroană de înfășurare supradimensionată. Protejarea feței ceasului este un cristal de safir cu cupolă.
Tudor replica ceasuri oferă acum noul Black Fifty-Eight cu trei opțiuni diferite de curea. Există o brățară din oțel finisat satinat, cureaua din piele maro decorată cu un fermoar pliant și o curea de țesătură neagră cu o dungă de aur care circulă prin centru.
Cu siguranță, Tudor a lansat un număr imens de ceasuri, iar Black Bay Fifty-Eight nu face excepție. Perfect pentru cei care apreciază un ceas care are un aspect vintage, o dimensiune mai mică și un punct de preț mai accesibil, Tudor Black Bay Fifty-Eight va avea mulți fani clamând pentru a obține unul pe încheietura mâinii.