Nou-înființată Nice Replica Sea-Dweller

În general, privind istoricul colecției Sea-Dweller, îl cunoaștem pe cel mai modern locuitor al mării. În timp ce presupunem că țineți pasul cu articolele precedente despre cele patru modele precedente de Sea-Dweller înainte de a vă afla în acest articol despre Replica Rolex Sea-Dweller.
replica ceasuri Rolex a pus deoparte modelul Sea-Dweller interesat de un nou și mult mai mare ceas Deepsea Sea-Dweller în 2019. Cu toate acestea, după șase ani, monstrul elvețian de ceasuri a decis să-l aducă înapoi.
Replica Rolex Sea-Dweller a fost modelul revenirii noilor ceasuri Sea-Dweller după șase ani. Acesta are oțelul tradițional din oțel inoxidabil de 40 mm pentru dimensiunea carcasei pe ceas. În conformitate cu desenele tuturor ceasurilor moderne de sport Rolex, Sea-Dweller face o ceramică ceramică. Ceramica este apreciată pentru rezistența sa la decolorare și zgâriere, ceea ce este mai mult, arată uimitor. În plus, rama lui Sea-Dweller are, de asemenea, marcaje minime care merg tot drumul în locul primelor 15 minute.
Continuând să vă deplasați la selectorul de ceas, Sea-Dweller are un „Maxi Dial” cu parcele mai mari și mâini pentru un aspect modern unic. Mai mult, are afișajul albastru Chromalight, înseamnă că ar putea străluci în întuneric. Rolex confirmă, de asemenea, că Chromalight se aprinde mai repede și durează mai mult decât SuperLumiNova.
Band este un alt mare avantaj al Sea-Dweller. Brățara din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil este decorată cu sistemul de extensie Glidelock, foarte practic, micro-reglabil. Acest mecanism permite utilizatorilor să modifice pur și simplu brățara pentru o poziție confortabilă. În timp ce acest lucru este cu siguranță mare pentru scafandri pentru a se potrivi cu Sea-Dweller peste costumul lor, este util doar atunci când constatați că dimensiunea încheieturii mâinii crește sau descrește, controlată de vreme.
De asemenea, Sea-Dweller funcționează pe modelul Replica Rolex Caliber. Mișcarea mecanică automată funcționează la 28.800 de lovituri pe oră și oferă o rezervă de putere de 48 de ore. Este, de asemenea, încorporat cu parafra Parachrom pentru o mai bună rezistență la șocuri și schimbări de temperatură.
Datorită lipsei de lentile Cyclops, un aspect mai aerodinamic și mai simetric în fața Sea-Dweller, există o mulțime de iubitori ai acestui detaliu. Cu toate acestea, chiar și după toată dragostea, acesta este ultimul mare rezident pentru a nu include o Obiectivul Cyclops, deoarece modelul roman are o Cylops – o dispariție estetică totală față de designul convențional Sea-Dweller. Această trăsătură particulară face parte din motivul pentru care a crescut interesul pentru calibru pe piața secundară.
Replica Sea-Dweller este ultimul model care păstrează principalele aspecte ale designului Sea-Dweller înainte de schimbările majore pe care le-a adus noul model. Este, de asemenea, cea care a adus colecția Sea-Dweller. În general, Sea-Dweller a devenit o referință excelentă în istoria acestor ceasuri falsificate ale scafandrului Rolex.