replica ceasuri

2020 Replica model de ceramică a golfului negru Tudor

Cu listările Only Watch 2020 lansate oficial astăzi, primul nume pe care îl caut mereu pe listă este Tudor. Deși rangul Only Watch cuprinde lovituri grele precum replica Patek Philippe, F.P. Journe, Hermès și Audemars Piguet, Tudor a câștigat o poziție excelentă în linia de joc creând piese speciale care reușesc să-și păstreze mare parte din atracția lor sportivă de zi cu zi. Cu alte cuvinte, aruncați o privire asupra furtunii din acest an a unuia, popularul popular Tudor Black Bay Ceramic One.
Negru mat pe negru mat, acest Black Bay cu carcasă ceramică de 41 mm are un mix de finisaje periate și perlate. Coroana și carcasa sunt din oțel cu un tratament PVD negru mat, iar luneta este din titan acoperit cu PVD cu o inserție din ceramică neagră mată. Prin urmare, arată aproximativ la fel de mat pe cât este de rad.
O să arunc o privire profundă asupra istoriei Only Watch a lui Tudor pentru o postare viitoare, dar, deși, cu siguranță, nu au înrâurirea MSRP a unora dintre frații lor Only Watch, au un palmares de lovit cu mult peste clasa lor de greutate. Doar Watch 2015, când replica Tudor Black Bay One s-a vândut pentru 375.000 CHF – de peste 100 de ori prețul cu amănuntul al oțelului Black Bay.
Deși, în general, nu îmi place contrastul scăzut între negru și negru, culoarea ceramică de culoare neagră arată foarte bine, iar fotografiile arată o naturalețe dinamică tratamentului său de suprafață, care adaugă un ton bun venit prezentării sigure a esteticului negru. Ca și în cazul lui Tudor înainte, exclusivitatea acestui ceas înseamnă că flexibilitatea lui Tudor în realizarea acestui ceas replică va fi cea a colecționarului norocos care îl are.
În timp ce Black Bay One poartă cea mai mare parte a aspectului său cu un golf standard din oțel negru, Ceramic One se va observa cu ușurință la imaginea pumnului. În timp ce estimarea listată în USD de 4.500-5.500 de dolari este un pic amuzantă, suma de bani pe care acest Golful Negru complet rece o va câștiga probabil în sprijinul distrofiei musculare Duchenne nu este decât o glumă. Pentru acest lot și alte piese speciale extraordinar de cool, asigurați-vă că puneți un memento pentru 9 noiembrie la 14:00 în calendarul dvs. NowOnly Watch nu trebuie ratat și aș paria că replica ceasuri ceramică Tudor merită cu siguranță urmărită în al optulea an.